SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'mika.saavalainen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Mika Saavalainen

Mika SaavalainenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, FM

044 030 3557

mika.saavalainen@remax.fi

Kokemus - tehokkuus - tuloksellisuus!

Minulla on yli 27 vuoden kokemus välitystyöstä, talomyynnistä ja rakentamisesta. Tyytyväisten asiakkaiden määrä on kasvattanut myyntiäni ja minut on palkittu jo useana vuonna Suomen eniten myyntiä tehneenä RE/MAX-ketjun välittäjänä.

Rakentajat ja tonttien myyjät kääntyvät usein puoleeni etsien asiantuntemusta myyntityöhön. Olen kirjoittanut kirjan "Kiinteistönvälittäjän Menestyksen Salaisuudet" ja halunnut näin jakaa kartuttamaani osaamista myös alalle aikoville. Koulutan aktiivisesti uusia välittäjiä alalle sekä ohjaan ja valmennan kokeneita myyjiä yhä parempiin suorituksiin.


Välittäjästä sanottua

Asiallinen, rehellinen ja ammattitaitoinen. Kaikki toimi sujuvasti.
10
Mika oli tehokas ja piti minut ajantasalla koko ajan tapahtumista. Aina kohtelias ja vastasi kyselyihin nopeasti. Koko prosessi oli loistava.ja kaupat tuli tehtyä ennätys ajassa. Kiitos Mikalle.
Liisa Adolfsson-OdiaseMyyjä
10
Kaikki meni sujuvasti alusta loppuun.
10
Hei! Pääsimme hieman yllättämään uuden kohteen kiinnostuksella. Välittäjä hoiti homman hienosti maaliin ja uskalsi antaa omia ideitaan tulevaisuuden varalle. Kiitos Mika, palataan aiheeseen jahka tämä kakku on pureskeltu.
Heikki LahtinenOstaja
9
Ammattitaidolla hoidettu kauppa. Aktiivinen, aikaansaava ja miellyttävä yhteistyökumppani, jonka toiminnasta välittyi vahva osaaminen jo ensimmäisen yhteydenoton jälkeen. Voin suositella.
9
Kuvio oli niin selkeä ettei tarvittu mitään erityiskikkareita vaan kauppa saatiin lopulta nopsaan aikaiseksi ostajan kanssa. Erittäin hyvää ja osaavaa palvelua!
10
Kaikki sujui ongelmitta ja luotettavasti.
Erkki Rainer FagerholmMyyjä
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli asiantunteva ja luotettava. Aikataulu piti ja asuntokauppasta jäi kokonaisuutena tunne hyvin hoidetusta toimeksiannosta. Kiitos Mika Saavalaiselle! Raija Bohm-Bruun
10
Kaikki sujui välittäjän kanssa hienosti. Olen oikein tyytyväinen. Kiitos!
9
Kaikki sujui hyvin,ensi vaikutelma oli luotettava ja rehellinen ,sovitut aikataulut pitivät kyllä.
9
Välittäjä vaikutti asiantuntevalta ja kiinnostuneelta. Hinta-arvio yllätti (tosin toinenkin välittäjä arvioi saman). Myynti lähti vauhdilla käyntiin ja tarjous, jonka hyväksyimme, tuli reilussa viikossa. Sitten tilanne pysähtyi ja kohde oli varattuna tarjouksen tekijälle kuukauden päivät. Kauppaa ei syntynyt. Tässä vaiheessa kohteen esittelijä vaihtui, mitä emme pitäneet hyvänä, sillä kaikki pohjatieto oli sopimuksen tekijällä. Kohteen myynti on nyt tauolla kysynnän hiivuttua.
9
Ensivaikutelma piti. Kokonaisuudessa kauppa sujui suunnitellusti.
10
Mika on super myyjä
10
Välittäjä oli erittäin asiallinen ja asiantunteva sekä ystävällinen. Hän tiesi kohteesta riittävästi ja toimitti tarvittavat asiakirjat ja opasti ehdollisen tarjouksen tekemisessä. Välittäjä oli jopa niin hyvä, että hän myi ostamamme kohteen ohella oman vanhan asuntomme :-)
10
Mika Saavalainen on täyden kympin arvoinen, kaikki on sujunut täydellisesti ja Mika on auttanut, pitänyt koko ajan ajantasalla missä mennään. Voin suositella häntä kaikille tutuille, jotka mahdollisesti suunnitelevat asuntokauppoja.
10
Erittäin hyvä ensivaikutelma, joka pysyi loppuun asti. Ammattitaitoisesti toimittu. Ei ollut ongelmia.
10
homma toimi hyvin ja aikataulussa. Mika Saavalainen hoiti kaupan maaliin ammattitaidolla ! Kiitos ! Hannu Koponen
Hannu KoponenOstaja
9
Saatiin välittäjältä eli Mikalta lähinnä paperit tonttiin liittyen ja hän teki kauppakirjat tms. valmiiksi meille. Itse kuitenkin käytiin tontilla pariinkin kertaan ja oltiin omatoimisesti naapureihin yhteydessä ja selvitettiin asioita talotoimittajien kanssa, eli välittäjän työ siinä mielessä oli helppoa ettei hänen tarvinnut "myydä" tonttia meille mitenkään. Mika oli kuitenkin mukava ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti, eli ihan hyvä fiilis jäi kokonaisuudessaan.
Hanna HeikkiläOstaja
8
Kyseessä oli tontti- sekä kiinteistökauppa ja ilman oikean välittäjän asiantuntemusta sitä olisi ollut mahdotonta esim. itse myydä. Välittäjän tuntemus rakentamisesta, tonttikaupoista (talo sr-kohde) ja saneerauskohteista merkitsivät erittäin paljon kun valittiin välittäjää. Kaikki sujuikin erinomaisesti.
Rauni IkonenMyyjä
10
Ei mitään valittamista. Luotettava vaikutelma syntyi heti ja pysyi loppuun saakka. Ongelmia ei tällä kertaa ollut (ensimmäinen myyntiyritys päättyi siihen, että ostaja ei tullut kaupantekotilaisuuteen enkä sen jälkeen suostunut hänen hinnanalennuspyyntöihinsä. Tämä ei ollut välittäjän syy.)
9
Erittäin tyytyväinen Mikan palveluun! Nopeaa ja sujuvaa yhteistyötä ja asioiden hoitamista. Voin suositella ja käyttää itse jatkossakin.
10
Hienosti hoidettu homma, jäämme odottamaan jatkoa
10
Mika on tonttikaupoissa omaa luokkaansa, hyvät verkostot ja luovia ehdotuksia, kiitos!
10
Välittäjä vastasi nopeasti erilaisiin kysymyksiin ja tarjousvaiheessa viestit välittyivät nopeasti myyjän ja ostajan välillä. Kaupanteko sujuin ongelmitta ja ja sujuvasti.
8
Välittäjä oli pätevä, ripeä ja hyväkäytöksinen ja myyntitapahtuma oli asiakkaalle odotettua huomattavasti helpompi
10
Aktiivisuus parasta kaikesta
9
Yhteistyö on ollut hyvä ja projekti jatkuu.
10
Erittäin ammattimainen ja miellyttävä myyjä. Asiat etenivät tehokkaasti, hinta-arviot kohdallaan ja kauppa syntyi nopeasti.
10
Kaikki toimi loistavasti ja kiinteistö myytiin nopeasti. Hinta oli omaa arviota edullisempi, mutta loppujen lopuksi ymmärtääkseni oikealla tasolla. Asiantunteva välittäjä!
9
Ei ongelmia.
8
Loistavaa välitystoimintaa kaikin puolin. Meitä palveli Mari Mild samasta toimistosta /sky.
10
Välittäjästä syntyi asiantunteva vaikutelma ja pyytämäni yksityisnäyttö onnistui ilman mitään ongelmia. Välittäjä osasi ammattitaidolla hoitaa tilanteen jossa asunnonomistaja kuoli ja kaupat tehtiinkin kuolinpesän kanssa. Pääsimme toivotulla aikataululla huoneistoon mittaamaan keittiön tulevaa keittiön remonttia varten. Oikein hyvä paketti kokonaisuudessaan, peukku ja kiitti!
10
Pyysin ehdotuksen kolmelta asuntovälittäjältä. Re/Max välittäjät olivat ainoat, jotka olivat tehneet kunnollisen pohjatyön ennen tapaamistamme. Kun vaikutelma oli lisäksi luotettava, valinta oli helppo.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste