John Lindell

John LindellFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

045 657 3536

john.lindell@remax.fi

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä John Lindell, tuttavallisemmin Joni. Omaan pitkän kokemuksen välitysalalta ja olenkin toiminut Tikkurilan toimistossamme jo useita vuosia. Asiakkailleni pystyn tarjoamaan rehtiä ja luotettavaa palvelua niin huoneisto- sekä kiinteistökaupoissa. Ota minuun yhteyttä, kun harkitset asunnon vaihtoa.


Välittäjästä sanottua

Välittäjä on asiantunteva ja etsi vastaukset ostajien kysymyksiin. Kaikille osapuolille reilu ja luotettava.
9
Välittäjä tuttu jo aikaisemmista asuntokaupoista. hyvällä ammattimaisella tasolla mentiin tälläkin kertaa.
9
Tonttikauppa sujui asianmukaisesti ammattilaisen otteella. Ensivaikutelma, välittäjä tehtäviensä tasolla. Todellisuus osoitti välittäjän korkean ammattitaidon. Kysymys tonttikaupasta ja tontin sijainti ei ollut sieltä halutuimmalta alueelta. Joten tähän peilaten arvio tontin kaupaksi menemiseen tarvittavasta ajasta oli tarkka ( asteikolla 0 -10 , 9 1/2 , loistava). Suurempia ongelmia ei ollut, jos oli selvitettävää kunnasta tai muualta niin välittäjä hoiti asian välittömästi lähipäivinä mahdollisuuksiensa mukaan. Tonttikauppa meni paremmin kuin osasimme odottaa. Kokonaiskuva: loistava palvelu / asiantuntemus. Jos jotakin parannettavaa täytyy kertoa niin kohteen myynnin hiljaisessa ajankohdassa voisi vaikka sähköpostilla muistuttaa kahden/kolme viikon välein tilanteesta esim. ei kysyntää tällä hetkellä mutta asian suhteen paniikille ei aihetta. ISO KIITOS välittäjälle , voimme suositella palveluitanne edelleen.
10
Ihanasti!!!
10
Kaikki sujui hyvin ja myös sovitut aikataulut pitivät. Välittäjä oli mukava ja hänen kanssaan oli helppo neuvotella.
9
Todella mukava ja asiallinen välittäjä. Kohde olisi toki varmaan ollut helppo myydä ihan omatoimisestikin, mutta välittäjän avulla ehkä vaivattomampaa. Kauppakirjan muutokset ja nopea aikataulu ei aiheuttanut suurempaa närkästystä ja kaupat saatiin tehtyä alle viikossa tarjouksesta.
9
Asuntokauppamme meni loistavasti, itsellä oli hieman hankala tilanne ja siihen nähden kauppa onnistui loistavasti ilman suurempia haittoja, tietysti hieman sattui olemaan myös onnea mukana.
9
Ensin leppoisa ja ystävällinen, myöh. kireyttä, ikävää sävyä. "Minun tulee olla tasapuolinen ostajalle ja myyjälle."Teen asiat niin, ettei tule hankaluuksia. Kumpikin outo vakuuttelu petti. Asiat hoituivat myöhässä (tärkeä isännöitsijäntod., kauppakirjaluonnos). Faktat eivät olleet hallussa (hoitovastike, kaikki tontin lunastukseen liittyvä) ja selvitessään olivat tappiokseni (100-200 e->800-900 e). En halunnut ruveta kesken kaupanteon protestoimaan. Halusin tarjota 168t. "Sitten en anna myyjälle tarjousta ennen toista tarjousta!" Niin tarjoukseen jäi 170t. pelottelun myötä. Toista mainostettua tarjousta (nuori mies samasta talosta) ei tullut! Onneksi en sentään mennyt halpaan nostaa tarjousta 173-175t, vaikka sain välittäjältä tällaisen kehotuksen ennen tarjouksen tekemistä. Näin ollen hinnaksi tuli 2700-2800 e enemmän kuin oli ollut tarkoitukseni, vaikka puolellani oli valmis rahoitus. Kuohuviiniä en kaivannut, sen sijaan täsmällistä ja reilua asunnonvälitystä.
Leena KerolaOstaja
5
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.